Deprecated: Required parameter $render_slug follows optional parameter $content in /customers/a/4/4/alldrive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/admin/includes/shortcode_generator/divi/includes/modules/RevsliderDivi/RevsliderDivi.php on line 59 Kørelærer Jakob Troels Møller | Grenå på Djursland
Kørelærer Jakob Troels Møller

Kørelærer Jakob Troels Møller

Mit navn er Jakob Troels Møller, jeg er godkendt kørelærer og manden bag ’AllDrive’ køreskole.

Jeg erhvervede mig min kørelæreruddannelse i 2017, og har siden hen etableret min virksomhed ’AllDrive’ med henblik på at skabe de bedste forudsætninger samt succesoplevelser for alle mine kommende elever.

Jeg er 34 år gammel og dermed den yngste kørelærer i Grenå, jeg er bosat her i Grenå sammen med min kone og børn.

Erhvervsmæssigt er jeg uddannet kørelærer og automekaniker. Jeg har været ansat ved hæren og jeg har efterfølgende taget diverse kurser, heriblandt voksenpædagogik med henblik på, at kunne undervise.

Med min uddannelsesmæssige baggrund, har jeg udviklet stort kendskab til denne branche, men derudover også personlige kompetencer, som jeg er overbevist om, vil komme mig til gode i mit fremtidige arbejde som kørelærer.

At være kørelærer har alle dage været en af mine store drømme, som nu endelig er blevet til virkelighed.

Jeg kan garantere alle mine kommende elever et trygt og sikkert køre – og undervisningsforløb.

Mine elevers tryghed, motivation og individuelle kompetencer og behov, ligger højest på min prioriteringsliste. Hos ’AllDrive’ er tryghed og sikkerhed nøgleordene, og jeg vil i samråd med mine elever skabe de gode succesoplevelser.

Ved ’AllDrive’ køreskole er alle undervisnings – og køreforløb i overensstemmelse med dertilhørende love og regler, og alt undervisningsmateriale er af nyeste dato.

Hos ’AllDrive’ køreskole er du sikret et godt forløb, hvor kvaliteten er i top og hvor, mottoet er at det skal være sjovt at tage kørekort.

Jeg ser frem til at høre fra DIG!