Kørelærer Daniel Hansen

Mit navn er Daniel Hansen, jeg er godkendt kørelærer og jeg har overtaget Alldrive køreskole.

Jeg erhvervede mig min kørelæreruddannelse i 2018, og har siden hen arbejdet hos en køreskole i Aalborg, men jeg har nu etableret min egen køreskole med henblik på at skabe de bedste forudsætninger samt succesoplevelser for alle mine kommende elever.

Erhvervsmæssigt er jeg uddannet kørelærer og kontorassistent. Jeg har efterfølgende taget diverse kurser, heriblandt voksenpædagogik med henblik på, at kunne undervise. Jeg har arbejdet som buschauffør i Grenaa og Aarhus igennem min uddannelse som kørelærer, hvor jeg har fået stort indblik på hvordan man færdes i trafikken.

Med min uddannelsesmæssige baggrund, har jeg udviklet stort kendskab til denne branche, men derudover også personlige kompetencer, som jeg er overbevist om, vil komme mig til gode i mit fremtidige arbejde som kørelærer.

At være kørelærer er noget jeg brænder for, da jeg får muligheden for at højne trafiksikkerheden gennem min undervisning

Jeg kan garantere alle mine kommende elever et trygt og sikkert køre – og undervisningsforløb.

Mine elevers tryghed, motivation og individuelle kompetencer og behov, ligger højest på min prioriteringsliste. Hos ’Hessellund køreskole’ er tryghed og sikkerhed nøgleordene, og jeg vil i samråd med mine elever skabe de gode succesoplevelser.

Ved Alldrive køreskole er alle undervisnings – og køreforløb i overensstemmelse med dertilhørende love og regler, og alt undervisningsmateriale er af nyeste dato.

Hos Alldrive køreskole er du sikret et godt forløb, hvor kvaliteten er i top og hvor, mottoet er at det skal være fantastisk at tage kørekort.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Tilknyttede kørelærere

Jakob Møller
Kørelærer

Jakob kører i en Hyundai Tucson og underviser til kat. B (alm. bil).

Mads Caballero Høyberg
Kørelærer

Mads kører Seat Leon og underviser til kat B. (alm. bil).

Du vil kunne møde Mads til teoriundervisning